Tento recept je veľmi jednoduchý a v podstate sa varí sám :) Skvelým odľahčením je aj karfiólové pyré, nemáte po tom pocit, že ste prejedený...
Peposo je tradičný toscánsky recept pomaly vareného hovädzieho mäsa v kombinácii s červeným vínom a prekvapivo veľkým množstvom čierneho kor...
Mäso si nakrájame na kocky, pridáme rozmarín, oregano, balzamicový ocot, olej a všetko spolu poriadne premiešame a necháme odstáť. Medzi tým...
Veľa receptov vznikne zo situácií, že nie je veľa času na varenie, ale sme hladní :D A toto je presne taký recept :)
Cibuľu si nakrájame na drobno a aj slaninu si nakrájame na malé kocky. Mäso si umyjeme a pokrájame na kocky. Do hrnca si dáme slaninu a ope...
Pečienky si očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak si tiež nakrájame. Jablko si očistíme od šupky a nakrájame na malé kocky,...
Brokolicu si rozdelíme na menšie ružičky a dáme variť. Necháme ju variť kým nezačne vrieť, potom odstavíme a zlejeme vodu. Kuracie prsia si...
Pečienky, papriku a klobásu si nakrájame na menšie kúsky. Cibuľu si nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme olivový olej, pridáme nadrobno n...
Kuracie prsia si nakrájame na kocky a dáme ich do misky. Pridáme k nim prelisovaný cesnak, worcestrovu a sojovu omacku, bazalku, všetko pori...
Cibuľu si očistíme a nakrájame na drobno. Slaninu si nakrájame na kocky a klobásu na kolieska. Petržlen a mrkvu si očistíme a nastrúhame na...
Kuracie prsia si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme olivový olej, prelisovaný cesnak kým nezačne žltnúť. K cesnaku pridáme nadrobno nakr...
Na panvicu si dáme olivový olej, pridáme prelisovaný cesnak a ančovičky. Necháme spolu chvíľu opiecť. Ančovičky si rozmačkáme vareškou, prid...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- nasledujúca ›
- posledná »