
Zbožňujem kombináciu prosciutta a sušených paradajok. Keď k tomu ešte pridáte mäsko a hráškové pyré, vznikne skvelá symfónia chutí ;)
Zbožňujem kombináciu prosciutta a sušených paradajok. Keď k tomu ešte pridáte mäsko a hráškové pyré, vznikne skvelá symfónia chutí ;)
Bruschetty si nakrájame na plátky a dáme si ich opiecť na panvicu s trochou masla. Do mažiara si dáme olej, bazalku, cesnak a hrubozrnnú soľ...
Do panvice dáme rozpáliť menší plátok masla. Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, natrhané prosciutto, cibuľu nakrájanú na polmesiačiky, t...
Snáď ani nepoznám človeka, ktorý by nemal rád tento dezert. Variácií je naozaj veľa, či už sa budeme baviť o náplniach alebo o verzii naslano / na sladko. Neviem ako ty, ale ja ich občas zjem aj samotné, aj keď s nutellou je to božská kombinácia :)
Bravčové karé umyjeme a nakrájame z neho 4 rezne, rezne vyklepene. Do misy si dáme nasekaný koriander, nakrájané sušené paradajky, prelisova...
Ešte stále je pár čerešní a višní a kombinácia s makom je neskutočná.
Toto je ideálny recept na rýchlu letnú večeru alebo obed.
Najlepšie chutí jedlo z čerstvých surovín. Teraz je čas čerešní takže ideálny čas na prípravu bublaniny.
Keď neviete čo s banánmi a chcete potešiť detičky, urobte si s nimi minibábovky. Recept je veľmi jednoduchý takže to s nimi hravo zvládnete. Zabavia sa pri tom a tá radosť z malej bábovky je obrovská.
Mám veľmi rada rôzne druhy šalátov a tento patrí k mojim obľúbeným. Je jednoduchý, rýchly a veľmi chutný.
Peposo je tradičný toscánsky recept pomaly vareného hovädzieho mäsa v kombinácii s červeným vínom a prekvapivo veľkým množstvom čierneho korenia. Jeho chuť vás o to viac fascinuje, že tam ide minimum surovín.
Mäso si nakrájame na kocky, pridáme rozmarín, oregano, balzamicový ocot, olej a všetko spolu poriadne premiešame a necháme odstáť. Medzi tým...