Veľmi jednoduchý a rýchly recept na obed alebo večeru. Ideálny je k tomu naan chlieb alebo kľudne aj klasický čerstvý chrumkavý chlieb.
Aj vám sa občas stáva, že ste už objedený "klasiky". Mne sa to stalo tiež Preto som miesto klasických pečených stehien so zemiako...
Zbožňujem kombináciu prosciutta a sušených paradajok. Keď k tomu ešte pridáte mäsko a hráškové pyré, vznikne skvelá symfónia chutí ;)
Bruschetty si nakrájame na plátky a dáme si ich opiecť na panvicu s trochou masla. Do mažiara si dáme olej, bazalku, cesnak a hrubozrnnú soľ...
Do panvice dáme rozpáliť menší plátok masla. Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, natrhané prosciutto, cibuľu nakrájanú na polmesiačiky, t...
Snáď ani nepoznám človeka, ktorý by nemal rád tento dezert. Variácií je naozaj veľa, či už sa budeme baviť o náplniach alebo o verzii naslan...
Bravčové karé umyjeme a nakrájame z neho 4 rezne, rezne vyklepene. Do misy si dáme nasekaný koriander, nakrájané sušené paradajky, prelisova...
Ešte stále je pár čerešní a višní a kombinácia s makom je neskutočná.
Toto je ideálny recept na rýchlu letnú večeru alebo obed.
Najlepšie chutí jedlo z čerstvých surovín. Teraz je čas čerešní takže ideálny čas na prípravu bublaniny.
Peposo je tradičný toscánsky recept pomaly vareného hovädzieho mäsa v kombinácii s červeným vínom a prekvapivo veľkým množstvom čierneho kor...
Mäso si nakrájame na kocky, pridáme rozmarín, oregano, balzamicový ocot, olej a všetko spolu poriadne premiešame a necháme odstáť. Medzi tým...
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- nasledujúca ›
- posledná »