Spôsob prípravy

Kuracie rolky s hráškovým pyré Recept
Navaril/a: Nika
08.10.2020
Kuracie rolky s hráškovým pyré

Zbožňujem kombináciu prosciutta a sušených paradajok. Keď k tomu ešte pridáte mäsko a hráškové pyré, vznikne skvelá symfónia chutí ;)

Toasty so šampiňónmi a prosciuttom Recept
Navaril/a: Tomáš
30.09.2020
Toasty so šampiňónmi a prosciuttom

Do panvice dáme rozpáliť menší plátok masla. Pridáme na plátky nakrájané šampiňóny, natrhané prosciutto, cibuľu nakrájanú na polmesiačiky, t...

Palacinky Recept
Navaril/a: Nika
28.09.2020
Palacinky

Snáď ani nepoznám človeka, ktorý by nemal rád tento dezert. Variácií je naozaj veľa, či už sa budeme baviť o náplniach alebo o verzii naslan...

Svieže rezne Recept
Navaril/a: Nika
25.09.2020
Svieže rezne

Bravčové karé umyjeme a nakrájame z neho 4 rezne, rezne vyklepene. Do misy si dáme nasekaný koriander, nakrájané sušené paradajky, prelisova...

Čerešňová bublanina Recept
Navaril/a: Nika
16.06.2020
Čerešňová bublanina

Najlepšie chutí jedlo z čerstvých surovín. Teraz je čas čerešní takže ideálny čas na prípravu bublaniny.

Peposo Recept
Navaril/a: Nika
25.05.2020
Peposo

Peposo je tradičný toscánsky recept pomaly vareného hovädzieho mäsa v kombinácii s červeným vínom a prekvapivo veľkým množstvom čierneho kor...

Kuracie prsia s červenou paprikou Recept
Navaril/a: Nika
20.04.2020
Kuracie prsia s červenou paprikou

Mäso si nakrájame na kocky, pridáme rozmarín, oregano, balzamicový ocot, olej a všetko spolu poriadne premiešame a necháme odstáť. Medzi tým...

Tramezzino s tuniakovo-ricottovým krémom Recept
Navaril/a: Nika
28.01.2019
Tramezzino s tuniakovo-ricottovým krémom

Tramezzino je taliansky sendvič s odrezanou kôrkou a bohatou náplňou. Mám rada toto jedlo pretože to môžu byť raňajky, obed alebo večera :)...

Stránky

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail