Svieže rezne

/ 25.09.2020
Svieže rezne
Svieže rezne

Ingrediencie

300g bravčového karé bez kosti
2 lyžičky nasekaného čerstvého koriandru
2 lyžičky sezamového oleja
2 strúčiky cesnaku
2 sušené paradajky
soľ
mleté korenie 4 farieb
olivový olej

Postup prípravy

Bravčové karé umyjeme a nakrájame z neho 4 rezne, rezne vyklepene. Do misy si dáme nasekaný koriander, nakrájané sušené paradajky, prelisovaný cesnak, sezamový olej, trochu olivového oleja, soľ a korenie. Všetko spolu poriadne premiešame a do zmesi namočíme mäso. Na panvicu si vylejeme mäso aj s marinádou a opekáme až dokým mäso nezmäkne. Mäso podávame s hranolkami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail