Tento recept je veľmi jednoduchý a v podstate sa varí sám :) Skvelým odľahčením je aj karfiólové pyré, nemáte po tom pocit, že ste prejedený...
Peposo je tradičný toscánsky recept pomaly vareného hovädzieho mäsa v kombinácii s červeným vínom a prekvapivo veľkým množstvom čierneho kor...
Cibuľu si očistíme, nakrájame na drobno a opečieme v hrnci na masti do zlatista. K cibuli pridáme nakrájané hovädzie mäso a opečieme zo všet...
Cibuľu si očistíme, umyjeme a nakrájame na drobno. Cibuľu spolu s mletým mäsom orestujeme na oleji. Podlejeme vývarom a pridáme krúpy. Surov...
Mleté mäso si dáme do misky, pridáme najemno nasekanú cibuľu, najemno nakrájaný cesnak, nakrájané kapary, nakrájanú chilli papričku, tymián,...
Mäso umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme. Na dosku nasypeme strúhanku a mäso na nej vyklepeme z oboch strán. Strúhanku si dosypávame podľa...
Mäso umyjeme očistíme na nakrájame na väčšie kocky. Slaninu nakrájame na drobno.Na rozohriatu masť dáme slaninu,pridáme nakrájané mäso a pr...
Hovädzie mäso si nakrájame na rezne, osolíme ich a okoreníme. Mäso si dáme opiecť na panvicu z oboch strán a odložíme na bok aj s výpekom. C...
Cibuľu, mrkvu, petržlen a zeler si nakrájame na kocky, mäso si pokrájame na kúsky. Do hrnca si dáme olej, necháme ho rozpáliť a pridáme pokr...
Mäso si pokrájame na kocky, osolíme ho a okoreníme. Cibuľu si nakrájame na drobno a papriku si nakrájame na prúžky. Na panvicu si dáme rozpá...
Na panvici si zmiešame balsamico, med a sójovú omáčku, privedieme to do varu, potom znížime teplotu a necháme variť takých 10 až 15 minút. O...
Mäso si nakrájame na kocky. Na panvicu si dáme olivový olej, po rozpálení pridáme nakrájané mäso zmiešané s hladkou múkou. Rýchlo ho opečiem...