7 najväčších prerábok našich fotiek

Tomáš / 14.11.2015

Ešte v septembri sme oslávili 3 roky existencie našej stránky. Obzerali sme sa preto späť a rozmýšľali, kam sme sa posunuli (a či vôbec). Čo sme začali robiť inak a čo ostalo po starom? Čas utiekol naozaj rýchlo a riešiť každú vec by bolo na celú knihu :)

Preto sme sa rozhodli pozrieť sa na to z vtipnej stránky a prvé, čo mi udrelo do očí bola kvalita fotiek. Takto samotne by to bola veľmi suchá téma, ale čo tak porovnanie?

 

Ak na náš web chodíš pravidelne, určite vieš, že si 99% fotiek fotíme my (ten zvyšok máme od autora receptu, ktorý nám fotku poslal). Kvalita nám kolísala hlavne v našich začiatkoch. Stále sa máme veľa čo učiť. Niektoré fotky nám však doslova nedali spávať a tak sme ich prerábali. Bolo ich vcelku dosť a preto dozrel čas a spravili sme výber aspoň 7 top prerábok. Pokračovať vo fotení nanovo určite budeme, veď schválne nepozerá sa na to lepšie?

 

Bravčové na spôsob roštenkyBravčové na spôsob roštenky

Štipľavá sardinková pomazánkaŠtipľavá sardinková pomazánka

Ružičkový kel so slaninou a syromRužičkový kel so slaninou a syrom

Rezance carbonaraRezance carbonara

Bábovka s banánovým pyréBábovka s banánovým pyré

Kuracie fajitasKuracie fajitas

Tuniak s cestovinamiTuniak s cestovinami

 

Naše prvé fotky boli často o používaní telefónov. Fotili sme s tým, čo bolo po ruke. Servírovanie na tom bolo podobne. Ako sa nabralo, tak sa cvaklo a hotovka. Dnes fotíme s výbavou, ktorá sa nám postupom času rozrastala a stále sa rozrastá. Investovali sme do zrkadlovky, a bol to veľký boj naučiť sa s ňou pracovať.

Čo poviete darí sa nám posúvať dopredu? Určite nám nechaj svoj názor v komentoch ;)

Komentáre k článku

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail