Bravčové na spôsob roštenky

/ 19.02.2013
Bravčové na spôsob roštenky
Bravčové na spôsob roštenky
Čas prípravy
150minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

1,2 kg bravčového stehna
2 cibule
525g kremžskej horčice
soľ
mleté čierne korenie
2dcl vody

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Mäso preložíme do misky, dáme naň štvrť horčice, poriadne premiešame a necháme aspoň pol hodinu odležať. Na panvicu si dáme olej, opečieme na ňom mäso z oboch strán. Mäso dáme späť do panvice podlejeme 2dcl vody, pridáme zvyšnú horčicu, pridáme rozštvrtené očistené cibule, podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Mäso necháme dusiť na malom ohni za občasného miešania až kým nám úplne nezmäkne.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail