Rezance carbonara

/ 08.12.2011
Rezance carbonara
Rezance carbonara
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

400g rezancov
200g pancetta alebo neúdenej slaniny
1 lyžica olivového oleja
6 žĺtkov
120ml smotany na šľahanie
150g parmezánu
soľ

Postup prípravy

Na panvici si rozpálime olivový olej na miernom ohni, pridáme nakrájanú slaninu. Na miernom ohni opečieme slaninu. Cestoviny si uvaríme podľa návodu al dente. V miske si rozmiešame žĺtka so smotanou, pridáme trochu soli. Cestoviny si zlejeme, ale nepreplachujeme. Ešte horúce cestoviny si vložíme k rozmiešaným vajíčkam pridáme slaninu a celé dobre premiešame. Cestoviny podávame s parmezánom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail