Máme radi jednoduchú a rýchlu kuchyňu. Tento recept do toho krásne zapadne a vždy nám padne vhod, keď chceme niečo chutné na večeru alebo obed. Veď čo by aj mohlo sklamať na pappardelle so smotanovo syrovou omáčkou a tuniakom.
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3
Ingrediencie
350g tuniaka v olivovom oleji
125g syr philadelphia
125g ricotta syr
250ml smotany na šľahanie
1 cibuľa
2 lyžice kečupu
3 lyžice plnotučnej horčice
400g cestovín
2 lyžičky muškátového oriešku
soľ
mleté čierne korenie
Postup prípravy
Do hlbšej panvice si dáme opiecť nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď máme cibuľu opečenú, pridáme tuniaka, ktorého sme zliali od oleja. Chvíľu spolu opečieme.
Na tuniaka s cibuľou nalejeme smotanu, pridáme syry, muškátový oriešok, kečup, horčicu soľ a mleté čierne korenie.
Varíme dokým sa syr nerozpustí. Cestoviny si uvaríme podľa návodu.
Keď sú hotové môžme ich podávať s tuniakovou omáčkou.