Štipľavá sardinková pomazánka

/ 11.10.2012
Štipľavá sardinková pomazánka
Štipľavá sardinková pomazánka
Čas prípravy
20minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

1 konzerva sardiniek
60g masla
1/2 cibule
2 vajcia
3 a 1/2 lyžičky plnotučnej horčice
1 a 1/2 lyžičky štipľavej pasty
soľ

Postup prípravy

Sardinky si zlejeme a povyberáme chrbtové kosti. Cibuľu si nakrájame na jemno, vajcia si dáme uvariť na tvrdo. Do misky si dáme sardinky, zmäknuté maslo, cibuľu a poriadne rozmiešame. Keď sa nám vajcia uvarili oddelíme žĺtok od bielku. Žĺtok, štipľavú pastu a soľ pridáme k sardinkám a poriadne rozmiešame. Bielok si nakrájame na malé kúsky a primiešame k pomazánke. Hotovú pomazánku podávame s čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail