Navaril/a: Nika
30.05.2012
Zeleninu si očistíme, mrkvu, petržlen a kaleráb si nakrájame na menšie kúsky. Zeler, papriku a cibuľu si necháme v celosti. Do hrnca si dáme...
Zeleninu si očistíme, mrkvu, petržlen a kaleráb si nakrájame na menšie kúsky. Zeler, papriku a cibuľu si necháme v celosti. Do hrnca si dáme...
Kuracie drobky si očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Dáme ich variť do studenej osolenej vody a pomaly varíme. Neskôr pridáme nakrájanú k...
Kurací chrbát a krídla umyjeme, vložíme do studenej vody, pridáme celé korenie a necháme zovrieť (penu, ktorá nám z mäsa vznikne pooberáme a...
Hovädzie kosti vložíme do studenej osolenej vody, pridáme umyté nakrájané mäso a pomaly varíme asi hodinu. Po hodinovom varení pridáme cibuľ...