Hovädzí vývar

/ 28.12.2011
Hovädzí vývar
Čas prípravy
170minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

750g hovädzieho mäsa
50g hovädzích kostí
4 väčšie mrkvy
4 petržleny
1 cibuľa
1/2 menšieho zeleru
2 kaleráby
6 zrniek celého čierneho korenia
soľ

Postup prípravy

Hovädzie kosti vložíme do studenej osolenej vody, pridáme umyté nakrájané mäso a pomaly varíme asi hodinu. Po hodinovom varení pridáme cibuľu v celku a koreňovú zeleninu pokrájanú nahrubo. Osolíme, okoreníme a pomaly varíme asi jeden a pol hodiny. Uvarenú polievku podávame s rezancami.

Tip na obmenu

Zo skúsenosti viem, že čím dlhšie sa polievka varí tým je chutnejšia. Takže keď máte čas nechajte ju variť kľudne dlhšie :D

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail