Zeleninové fašírky

/ 01.12.2015
Zeleninové fašírky

Keďže nám pomaly začínajú sviatky tak si to ešte žiada trošku ľahšieho jedla :)

Zeleninové fašírky
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

4 vačšie mrkvy
4 vačšie petržleny
1 väčší kaleráb
400g uvarenej bielej fazule
400g uvareného cíceru
hrsť petržlenovej vňate
1 vajce
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
strúhanka
kokosový olej

Postup prípravy

Cícer a fazuľu si dáme do mixéru a zmixujeme na kašu. Do vačšej misy si nastrúhame na jemnom strúhadle očistenú mrkvu, petržlen a kaleráb. Pridáme rozmixovanú fazuľu s cícerom, nasekanú petržlenovú vňať, soľ, čierne korenie, vajce a všetko spolu poriadne premiešame. Z hotovej zmesi tvarujeme fašírky, ktoré ešte obalíme v strúhanke. Na panvicu si dáme kokosový olej a vypražíme na ňom fašírky. Pečieme kým sú neni pekné zlatisté. Hotové fašírky môžeme podávať s petržlenovými zemiakmi a tatárskou alebo jogurtovým dresingom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail