Veľmi jednoduchý a rýchly recept na obed alebo večeru. Ideálny je k tomu naan chlieb alebo kľudne aj klasický čerstvý chrumkavý chlieb.
Ingrediencie
Postup prípravy
Cibuľu si očistíme, kápiu prekrojíme na polovicu a zbavíme semienok. Cibuľu si prekrojíme na polovicu a nakrájame na tenko, kápiu tiež nakrájame na pásiky.
Mäso si umyjeme, očistíme a nakrájame na rezance.
Do panvice si dáme trochu olivového oleja a lyžicu masla. Potom pridáme cibuľu a opečieme do zlata. Potom k cibuli pridáme mäso a všetko spolu opčieme. Keď je mäso opečené pridáme lyžičku masla a nakrájanú kápiu. Všetko spolu poriadne premiešame, pridáme horčicu, sriracha omáčku, sójovú omáčku a poriadne premiešame.
Všetko spolu poriadne premiešame a necháme spolu piecť na miernom ohni. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme.
Keď je mäso hotové môžeme ho podávať buď s naan chlebom alebo čerstvým chlebom.