Pečené bravčové na horčici

/ 23.10.2012
Pečené bravčové na horčici
Pečené bravčové na horčici
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500g bravčového karé bez kosti
mlieko
5 lyžíc plnotučná horčica
3 strúčiky cesnaku
2 lyžičky mletej červenej papriky
1 lyžička mletého čierneho korenia
soľ
2 lyžice bravčovej masti
4 rožky
1 veľká cibuľa

Postup prípravy

Mäso si nakrájame na hrubšie pláty a naložíme asi na pol hodinu do mlieka. Medzitým si pripravíme zmes, do ktorej neskôr mäso vložíme. Zmiešame v miske horčicu, korenie, soľ, pretlačený cesnak, mletú červenú a štipľavú paprikovú pastu. Mäso zlejeme, vložíme do pripravenej zmesi a poriadne zamiešame. V hrnci si rozohrejeme 2 lyžice bravčovej masti a mäso do nej pridáme. Necháme prepiecť a popri tom si na pripravenej panvici jemne opečieme rohlíky a kolieska cibule. Mäso po dopečení vyberieme z masti a necháme chvíľku odpočinúť (ideálne na mieste, kde nám stečie aj masť).

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail