Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2
Ingrediencie
300g bravčového karé bez kosti
1 menšia cibuľa
1 lyžica oleja
2 paradajky
1 hrnček mäsového vývaru
1 paprika
200g paradajkového pretlaku
1 lyžička štipľavej pasty
soľ
mleté čierne korenie
kyslá smotana
Postup prípravy
Mäso si umyjeme a nakrájame na rezance. Na panvicu si dáme rozohriať olej, pridáme cibuľu a pražíme až kým cibuľa nezmäkne. K cibuli pridáme mäso a opekáme kým nám mäso nezačne hnednúť. Kým sa nám mäso opečie nachystáme si paradajky a omáčku. Paradajky rozpolíme, vydlabeme stred a nakrájame na malé kúsky. Do misky si dáme pretlak, štipľavú pastu a na kocky pokrájanú papriku, všetko spolu premiešame. K opečenému mäsu pridáme paradajky, vývar, paradajkový pretlak s paprikou, podľa chuti osolíme a okoreníme. Necháme prikryté variť až kým mäso nezmäkne. Keď je mäso hotové podávame ho s kyslou smotanou a čerstvým pečivom.