Čas prípravy
25minút
Počet porcií
3
Ingrediencie
12 plátkov prosciutta
150g rukoly
2 lyžice olivového oleja
1 lyžička balzamicového octu
2 lyžičky zrniečok červeného korenia
horčica (na špičku noža)
soľ
600g McCain Country Potatoes (smotanové)
Postup prípravy
Rukolu si umyjeme, osušíme a spravíme si z nej 12 kytičiek. V miske si zmiešame zľahka podrvené červené korenie, balzamicový ocot, horčicu, soľ, olej a poriadne premiešame. Každú kôpku rukoly pokvapkáme trochou omáčky a každú zabalíme do prosciutta. Zemiaky si dáme upiecť podľa návodu na obale. Hotové zemiaky podávame so závitkami. Tento recept nám poslala "Veronika", neváhaj a pošli nám tiež nejakú dobrotu, radi ju vyskúšame a zverejníme :)