Ražničie

/ 04.06.2012
Ražničie
Čas prípravy
65minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

600 g bravčového stehna
150 g klobásky
1 žltá paprika
1 červená paprika
1 zelená paprika
100 g anglickej slaniny
1 veľká červená cibuľa
4 polievkové lyžice kečupu /na marinádu/
4 polievkové lyžice horčice /na marinádu/
2 strúčky cesnaku /na marinádu/
soľ /na marinádu/
mleté čierne korenie /na marinádu/
trochu mletej čilli papriky /na marinádu/
4 polievkové lyžice oleja

Postup prípravy

Pikantnú marinádu pripravíme nasledovne:Kečup,horčicu soľ,olej,prelisovaný cesnak,čierne mleté korenie a čilli papriku zmiešame.
Mäso nakrájame na kocky a naložíme ho do marinády na 30 minút.Na ihly,prípadne špajdly striedavo napichujeme mäso,cibuľu,slaninu,klobásu a papriky.Ražničie pečieme na grile.Tiež ho môžme opiecť na panvici a prikryté dusíme do mäkka.
Ražničie podávame s čerstvým chlebom.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail