Pečený zajac so zelninou

/ 02.04.2012
Pečený zajac so zelninou
Pečený zajac so zelninou
Čas prípravy
150minút
Počet porcií
8

Ingrediencie

1 zajac
200g klobásy
150g kuracej pečienky
150g čerstvých šampiňónov
150g brokolice
150g cherry paradajok
3 papriky
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

Postup prípravy

Zajaca si rozporcujeme na kúsky a každý si osolíme a okoreníme. Klobásu si nakrájame na krúžky, šampiňóny a papriky si nakrájame na menšie kúsky. Pečienku si umyjeme a brokolicu si rozdelíme na menšie kúsky a cherry paradajky si rozpolíme. Na pekáč si dáme olivový olej uložíme naň zajaca, pečienky, klobásu a zeleninu, podlejeme trochou vody, prikryjeme a necháme piecť vo vyhriatej rúre na 150 stupňov asi 50-60 minút kým mäso nebude mäkké. Môžme podávať so zemiakovým pyré.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail