Kurací šalát

/ 25.09.2012
Kurací šalát
Kurací šalát
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

200g kuracích pŕs
1/2 menšej čínskej kapusty
1 mrkva
1 uhorka
130g hrášku z konzervy
2 jarné cibuľky
3 lyžice medu
2 a 1/2 lyžice sezamového oleja
1/2 lyžičky nasekaného chilli
1 a 1/2 lyžice octu
2 lyžice limetovej šťavy
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Kuracie prsia si nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a opečieme na troške oleja. Kým sa nám mäso opeká, v miske si zmiešame na kocky nakrájanú mrkvu, nakrájanú uhorku, hrášok, nakrájanú jarnú cibuľku, nakrájanú čínsku kapustu a všetko spolu poriadne premiešame. V malej miske si spravíme zálievku. Do misky dáme med, sezamový olej, chilli, ocot, limetovú šťavu, soľ, korenie a poriadne rozmiešame. Keď je mäso hotové primiešame ho k šalátu. Poriadne spolu premiešame, zalejeme zálievkou a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail