Goralský guláš

/ 30.05.2012
Goralský guláš
Goralský guláš
Čas prípravy
75minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500 g bravčového stehna
1 ks cibule
200 g šampónov
500 g leča
mala konzerva hrášku
feferónky /podľa toho aký chceme mať guláš ostrý/
olej
kečup
vegeta
soľ
worcestrová omáčka

Postup prípravy

Mäso nakrájame na pásiky.Na oleji opražíme cibuľu do sklovita,pridáme mäso posolíme ho a za stáleho miešania opražíme.Na mäso pridáme lečo,pokrájané šampióny,feferónky a hrášok.Podľa potreby podlejeme vodou a dusíme.Keď je mäso takmer mäkké pridáme kečup a worcestrovú omáčku.Všetko spolu premiešame a dusíme kým mäso nie je úplne mäkké.Nakoniec dochutíme vegetou.Guláš podávame s knedlou,prípadne s chlebom.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail