Fish burger

/ 16.02.2013
Fish burger
Fish burger
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

4 filety alijašskej tresky
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice olivového oleja
1/2 lyžičky chilli korenia
2 lyžice limetovej šťavy
soľ
mleté čierne korenie
4 ciabatty
1 šalátová uhorka (tzatziky)
200g bieleho jogurtu najlepšie gréckeho (tzatziky)
100g majonézy (tzatziky)
3 strúčiky cesnaku (tzatziky)
soľ (tzatziky)
mleté čierne korenie (tzatziky)
4 kolieska paradajky
4 listy ľadového šalátu

Postup prípravy

V miske si zmiešame olivový olej, prelisované dva strúčiky cesnaku. chilli korenie, soľ, mleté čierne korenie, limetkovú šťavu. Všetko spolu poriadne premiešame, v zmesi obalíme ryby. Do druhej misky si na jemnom strúhadle nastrúhame očistenú uhorku, prebytočnú šťavu zlejeme, pridáme jogurt, majonézu, prelisovaný cesnak, soľ, korenie a všetko spolu poriadne premiešame. Na panvicu si dáme trochu olivového oleja a opečieme na ňom rybu. Ciabatty si dáme zohriať do rúry. Hotové prekrojíme, potrieme s tzatziky, na každú položíme list šalátu, rybu. paradajku, vrch ciabatty a môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail