Pečený losos v alobale

/ 12.04.2013
Pečený losos v alobale
Pečený losos v alobale
Počet porcií
2

Ingrediencie

650g lososa v celku
2 lyžičky tymiánu
2 lyžičky rasce
1 lyžička mletej červenej papriky
1 lyžička sušeného cesnaku
soľ
mleté korenie štyroch farieb
limeta
olivový olej
alobal

Postup prípravy

Rybu si umyjeme. Na plech si dáme väčší kus alobalu, položíme naň rybu, z oboch strán urobíme zárezy do kože a potrieme z oboch strán olivovým olejom. V miske si zmiešame tymián, rascu, mletú červenú papriku, sušený cesnak, soľ a mleté korenie štyroch farieb. Všetko spolu poriadne premiešame a zmesou poriadne potrieme rybu. Nakoniec rybu pokvapkáme z oboch strán limetkovou šťavou, zabalíme do alobalu a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov. Pečieme až kým nie je ryba úplne mäkká a prepečená. Hotovú podávame s čerstvou zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail