Ingrediencie
Postup prípravy
V osolenej vode rozpustíme margarín. Potom primiešame múku. Cesto "odpaľujeme" kým sa neodlepuje od hrnca - asi 5-7 minút (bude to taká hustá hrča). Dáme do misky vychladnúť. Do studenej masy primiešame vajcia a šľaháme až kým sa všetko nespojí. Na plechy vyložené papierom na pečenie, cez cukrárenské vrecúško urobíme z cesta malé kôpky. Pečieme pri 180 stupňoch asi 20 minút kým sa pekne nenafúknu. Rúru pri pečení neotvárať. (Tip: Ja ich dávam na tácku a ešte teplé zabalím do sáčku aby hneď zmäkli) Z mlieka, zlatých klasov, vanilkového cukru a kryštáľového cukru uvaríme hustú kašu. Do horúcej kaše primiešame 4 žĺtka. Do vychladnutej kaše primiešame 100g práškového cukru a jeden palmarín. Potom už iba profiterole rozkrojíme a napĺňame. Tento recept nám poslal "Lukas", neváhaj a pošli nám tiež nejakú dobrotu, radi ju vyskúšame a zverejníme :)