Kurací burger

/ 03.02.2013
Kurací burger
Kurací burger
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

1 kuracie prso
3 plátky cheddaru
1 veľké kapary
štipľavá pasta
soľ
mleté čierne korenie
4 plátky cibule
2 plátky paradajky
2 listy ľadového šalátu
2 žemle
majonéza
2 vajcia
6 zemiakov

Postup prípravy

Kuracie prso si umyjeme a v polovici prekrojíme. Každú časť ešte v polovici prekrojíme aby nám vznikla kapsa. Vnútro potrieme štipľavou pastou, pridáme tam 1/2 z 1 plátku cheddaru a 1/2 nakrájanej kapary. Tak isto naplníme aj druhú polovicu kuracieho prsa. Zvonka osolíme a okoreníme kuracie prsia. Kuracie prsia dáme zatiaľ do chladničky. Zemiaky si očistíme, nakrájame na hranolky a dáme variť dovtedy kým voda nezovrie. Potom zemiaky zlejeme, dáme ich na plech potretý maslom a vložíme piecť do rúry na 180 stupňov. Na panvicu si dáme opiecť kuracie prsia. Medzi tým si pripravíme volské oči. Žemle si prekrojíme, spodnú aj vrchnú časť potrieme majonézou. Na spodok oboch žemlí položíme šalát, na to upečené kuracie prsia, volské oko plátok paradajky na každú žemlu, 2 plátky cibule na každú žemlu a prikryjeme vrchom. Podávame s hotovými hranolkami.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Pečenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail