Kuracie kari s jablkami a hrozienkovou ryžou

/ 01.11.2012
Kuracie kari s jablkami a hrozienkovou ryžou
Kuracie kari s jablkami a hrozienkovou ryžou
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

350g vykostených kuracích stehien
1 a 1/2 lyžice kari korenia
1 lyžica sójovej omáčky
0,5 dcl bieleho vína
1 lyžička čerstvého nasekaného koriandru
1 cibuľa
250ml smotany na varenie
1 lyžička soli
3 jablká
ryža
hrozienka

Postup prípravy

Mäso očistíme, nakrájame na kocky. Jablká očistíme a ošúpeme, nakrájame na drobno. Na panvicu dáme na olej opražiť nadrobno nakrájanú cibuľu. Prihodíme mäso a opečieme. Pridáme jablká, premiešame a chvíľu spolu opečieme. K mäsu pridáme kari, sójovú omáčku, koriander, víno, soľ a smotanu. Prikryjeme pokrievkou a dusíme dokým nie je mäso hotové a jablká mäkké. Ryžu spravíme ako obvykle, pridáme do nej hrozienka a varíme spolu s nimi. Tento recept nám poslala "Sorinka", neváhaj a pošli nám tiež nejakú dobrotu, radi ju vyskúšame a zverejníme :)

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail