Čas prípravy
90minút
Počet porcií
3
Ingrediencie
400g bravčového karé bez kosti
1 cibuľa
1/2 lyžičky mletej rasce
2 lyžičky mletej červenej papriky
1/2 lyžičky tymiánu
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia
3 strúčiky cesnaku
1 lyžička štipľavej paprikovej pasty
1 a 1/2 šálky vody
Postup prípravy
Mäso si umyjeme, nakrájame na kocky, vložíme do misky, pridáme rascu, červenú papriku, tymián, mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak, štipľavú pastu, poriadne všetko spolu zamiešame a necháme odstáť. Cibuľu si očistíme, nasekáme na drobno, vložíme do hrnca, zalejeme trochou oleja a pečieme do zlatista. Pridáme mäso a necháme ešte chvíľu opiecť. Potom prilejeme vodu a necháme dusiť kým mäso nezmäkne. Hotové mäso môžeme podávať so zemiakovým pyré.