Zapečené kohútie mäso

/ 08.08.2012
Zapečené kohútie mäso
Zapečené kohútie mäso
Čas prípravy
90minút
Počet porcií
6

Ingrediencie

600g vareného kohútieho mäsa
800g zemiakov
250ml šľahačkovej smotany
2 lyžice plnotučnej horčice
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Zemiaky si očistíme, umyjeme a nakrájame na kocky. Mäso si nakrájame, dáme na panvicu a opečieme s horčicou a mletým čiernym korením. Na vymastený pekáč si dáme polovicu nakrájaných zemiakov, na to poukladáme mäso a na vrch dáme zvyšok zemiakov. Zakryjeme a dáme piecť do rúry na 180 stupňov. Keď sú zemiaky s mäsom skoro upečené odokryjeme ich, podlejeme smotanou a necháme zapiecť. Hotové môžeme podávať.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail