Medajlónky na pive

/ 06.08.2012
Medajlónky na pive
Medajlónky na pive
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g bravčovej panenky
100g slaniny
100g šampiňónov
1dcl piva
1dcl kuracieho vývaru
chilli pasta
mletá rasca
soľ

Postup prípravy

Bravčovú panenku si nakrájame, osolíme, posypeme rascou a potrieme chilli pastou. Na panvicu si dáme nakrájanú slaninku, ktorú opečieme. K slanine pridáme mäso, opečieme z oboch strán. Pridáme šampiňóny, podlejeme kuracím vývarom a pivom a všetko spolu necháme ešte piecť aby sa nám chute spojili. Keď je mäso mäkké môžeme ho podávať s varenými zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail