Bravčové karé s hubami

/ 11.07.2012
Bravčové karé s hubami
Bravčové karé s hubami
Čas prípravy
60minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

500 g bravčového karé
30 g sušených húb
1 väčšia cibuľa
hubové korenie
olej
mleté čierne korenie
mletá sladká červená paprika
soľ
smotana na varenie

Postup prípravy

Karé umyjeme,pokrájame na plátky,osolíme a okoreníme.
Na oleji speníme na drobno nakrájanú cibuľu,pridáme mletú sladkú červenú papriku a vložíme mäso.
Opečieme z obidvoch strán,podlejeme teplou vodou a dusíme prikryté.
Sušené huby namočíme na 15 minút do teplej vody.
Potom ich scedíme,pridáme k mäsu a dusíme do mäkka.
Nakoniec ochutíme hubovým korením,prilejeme smotanu na varenie a zahustíme.Povaríme ešte 10 minút.
Podávame s ryžou.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso Varenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail