Ingrediencie
Postup prípravy
250ml mlieka si dáme zohriať tak aby bolo vlažné, pridáme kvások, 2 lyžice cukru a poriadne pomiešame kým sa kvások nerozpustí. Margarín si tiež rozpustíme avšak musí mať izbovú teplotu. Do misy si preosejeme múku, pridáme 3 lyžice cukru, kôru z 1 citrónu, soľ a poriadne premiešame. Potom pridáme k múke rozpustený margarín a kvások. Vypracujeme vláčne cesto, ktoré necháme odstáť prikryté utierkou 30 minút. Po 30 minútach cesto ešte raz premiešame a necháme odstáť ešte 15 minút. Keď je cesto hotové, rozdelíme ho na dve časti. Cesto si vyvaľkáme a rozkrájame na štvorčeky veľké asi 6x6 cm. Každý polovicu štvorčekov naplníme džemom a druhú polovicu nutellou, uzavrieme tak aby nám džem a nutella nevytiekli. Hotové buchtičky si necháme odstáť ešte 20 minút. Hotové buchtičky si poukladáme na vymastený parák, každú trochu potrieme olejom aby sa nám k sebe neprilepili. Buchty paríme 9 minút a môžme podávať poliate čokoládou.