Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3
Ingrediencie
400g lúpaných krájaných paradajok
4ks kapary
100g domácej klobásy
3 strúčiky mladého cesnaku
1/2 jalapeno papričky
1 lyžička nasekaného čerstvého oregana
1 lyžička hnedého cukru
soľ
maslo
Postup prípravy
Kapary, cesnak a klobásu si nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme kúsok masla, pridáme cesnaka a opekáme asi minútu. K cesnaku pridáme oregano a necháme spolu chvíľku piecť. Pridáme klobásu a opekáme asi 5 minút. Potom pridáme kapary a paradajky, premiešame a necháme variť na miernom ohni 15 minút. Nakoniec pridáme jalapeno papričky, cukor a soľ. Premiešame a varíme ešte 5 minút. Zmes podávame s uvarenými špagetami. Môžeme to posypať aj trochou parmezánu.