Cestoviny s tuniakom

/ 01.12.2011
Cestoviny s tuniakom
Cestoviny s tuniakom
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

400g cestovín
320g tuniaka v olivovom oleji
400g paradajkového pretlaku
3 streky balzamikového octu
1 väčšia cibuľa
3 stredné strúčiky cesnaku
1 lyžička muškátového oriešku
1 lyžičku bazalky
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Cestoviny si uvaríme podľa návodu. Na malé kúsky si nakrájame cibuľu, dáme ju na rozpálenú panvicu s olivovým olejom. Cibuľu pečieme do zlatista. K cibuli pridáme prelisovaný cesnak, chvíľu spolu opečieme a pridáme tuniaka. Tuniaka necháme na panvici chvíľu opekať. Pridáme balzamikový ocot, muškátový oriešok, bazalku, soľ, čierne korenie a paradajkový pretlak. Všetko dobre premiešame a necháme ešte chvíľu vrieť aby sa chute dobre spojili.

Kategórie receptu

Cestoviny, pizza Cestoviny

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail