Zo zákulisia vianočného pečenia s Elektrolux-om

Tomáš / 14.12.2015

Vianoce sa blížia každý rok snáď stále rýchlejšie. Človek sa ani nenazdá a z bazéna uteká rovno do obchodov po ďalšie vianočné ozdoby a suroviny na pečenie a varenie. Takto to aspoň vnímame u nás. Tento rok sa nám ale do toho všetkého votrela veľmi milá príležitosť. Tou bolo stretnutie so super babami blogerkami z Anetou a Janicou (Jem iné) a Monikou (LaPetit), aby sme zmerali sily v súboji netradičných vianočných receptov.

Ono to vlastne ani také meranie síl nebolo, keďže sme sa stretli, pobavili, popiekli a hlavne si to celé užili. Výsledky boli z môjho pohľadu veľmi vyrovnané. Hodnotenie mali na starosti fanúšikovia, a teda vyhráva z môjho pohľadu tá najkrajšia fotka. Je to veľká škoda, no naštastie nie pre nás, keďže všetci účastníci sme mali možnosť ochutnať. Pre klikajúcich na "Páči sa mi" ostalo len púšťať slinky na klávesnice a obrazovky mobilov :-D

Nebudeme predstierať, že tie dobroty neboli naozaj parádne. Nebudeme vás šetriť, aj keď si naozaj vážime každý jeden klik na like. Každé jedno zdielanie a komentár veľmi potešili a dievčetá "súperky" by určite povedali/napísali to isté. Ďakujeme.

Celý priebeh bol veľmi funny

Ak by ste čakali kruté pohľady, pevné držanie kuchynských nožov a pästný súboj s cestom, tak vás všetkých sklamem. Nebola to pokojná atmosféra, ale veľmi príjemné priateľské stretnutie. Dokonca, a teraz sa podržte, sme si občas pomohli a dokonca popožičiavali nádobíčko a suroviny. Možno to bola práve tajná prísada a všetko dopadlo tak chutne.

Držíme palce v súťaži za vaše hlasy

O naše recepty sa podelíme už čoskoro. Zatiaľ si výsledky môžete pozrieť na facebook stránkach Elektrolux. Budeme radi, ak za naše recepty zahlasujete. Sami sa tak totiž zapojíte do súťaže o tyčový mixér Elektrolux ESTM5400.

 

Pâte sucrée so slivkovou náplňou a maslovým krémom od Tomáša a Niky z Tip na jedlo 200g hladkej múky (cesto) 100g zmä...

Posted by Electrolux on Thursday, December 10, 2015

Vianočné kokosové guličky od Niky a Tomáša z Tip na jedlo 75g mandlí (cesto) 75g sušeného banánu (cesto) 40g sušených...

Posted by Electrolux on Thursday, December 10, 2015

Galéria

Vychutnajte si galériu z tohto pekného večera a určite nám nechajte pod článkom svoje komentáre. Budeme zvedavý ako sa vám celá myšlienka a recepty páčili. Alebo nám kludne napíšte aké dobroty pripravíte tento rok na vianočný stôl u vás.

Komentáre k článku

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail