Jedlo je na hranie!

Tomáš / 10.03.2013

Všetci sme raz boli malý a pri stole nás často napomínali. “Nehraj sa s tým jedlo!” To isté sa deje aj dnes s najmenšou generáciou, ale vo svete prepchatom technológiami to nemusí byť úplne správna cesta :) Ako to? Jedlo je dnes aj na hranie. Pripravili sme drobný zoznam hier, ktoré si na telefóne (androide) radi zahrajú aj vaše deti.

Burger

Veľmi návyková hra. Cieľom je v zadanom čase pripraviť čo najviac burgerov a zarobiť pritom dostatok peňazí. Hra je jednoduchá na pochopenie a v celku zábavná.

Hru nájdete tu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.magmamobile.game.Burger&hl=sk

Burger (Android Game)

Pancakes!!!

Pečené holuby z neba nepadajú… to však neplatí pre lievance. Vašou úlohou je všetky pochytať. Zarobíte peniaze a prechádzate levely. Pozor aby bol pán šéfkuchár spokojný a odmenil vás novými prísadami.

Hru nájdete tu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FlowerpotGames.Pancakes.Demo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5GbG93ZXJwb3RHYW1lcy5QYW5jYWtlcy5EZW1vIl0.

Pancakes!!!

Fruit Ninja Free

Samozrejme, že na túto hru nesmieme zabudnúť. Hra patrí medzi top najsťahovanejšie a zabavilo sa ňou už kopec ľudí. Cieľom je rozsekať čo najviac ovocia a zbierať body. Tie viete potom meniť za najrôznejšie čepele, pozadia a podobne.

Hru nájdete tu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.fruitninjafree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYWxmYnJpY2suZnJ1aXRuaW5qYWZyZWUiXQ..

Fruit Ninja - Arcade Mode trailer

A takto to môže vyzerať v reálnom svete. Ak je hra dostatočne obľúbená o podobné videá nikdy nie je núdza.

Fruit Ninja in Real Life to Dubstep!

 

Komentáre k článku

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail