Žemle s volským okom a mrkvovým šalátom

/ 20.08.2013
Žemle s volským okom a mrkvovým šalátom
Žemle s volským okom a mrkvovým šalátom
Čas prípravy
20minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

4 celozrnné žemle
4 vajcia
1 stredne veľká mrkva
1 stredne veľký petržlen
1 menšia biela cibuľa
1 väčší strúčik cesnaku
3 lyžice kukurice
145g bieleho smotanového jogurtu
mleté korenie 4 farieb
soľ
listy baby špenátu

Postup prípravy

Na panvici si spravíme volské oči. Do misky si na jemnom strúhadle nastrúhame očistenú mrkvu, petržlen, cibuľu a cesnak. Pridáme kukuricu, jogurt, mleté korenie 4 farieb a soľ. Žemle si rozkrojíme, na spodok poukladáme listy špenátu, na to dáme mrkvový šalát, volské oko a prikryjeme vrchom žemle.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail