Zemiaky s cibuľkou

/ 05.01.2012
Zemiaky s cibuľkou
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

6 väčších zemiakov
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
100ml hovädzieho vývaru
4 lyžice masla
citrónová šťava
soľ
petržlenová vňať

Postup prípravy

Zemiaky si ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Kým sa nám zemiaky varia na panvicu si dáme maslo, pridáme nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Cibuľu opečieme do hneda. Keď sú zemiaky uvarené tak ich sceníme a roztlačíme. Cibuľu pridáme k zemiakom, pridáme vývar, citrónovú šťavu. Všetko spolu premiešame, podľa potreby dosolíme a podávame zemiaky posypané petržlenovou vňaťou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail