Vyprážaná kuracia pečienka

/ 27.06.2012
Vyprážaná kuracia pečienka
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

500 g kuracej pečienky
150 g polohrubej múky
100 g kukuričných lupienkov
50 g strúhanky
2 vajíčka
soľ
mleté čierne korenie
olej na vyprážanie

Postup prípravy

Kukuričné lupienky dáme do mikroténového sáčku a valčekom ich roztlačíme.
Roztlačené lupienky zmiešame so strúhankou v miske.
Do ďaľšej misky si nasypeme múku.
Vajíčka rozšľaháme s troškou mlieka a pridáme soľ.
Kuracie pečienky umyjeme,osušíme,osolíme a okoreníme.
Takto pripravené pečienky postupne obalíme v múke,vajíčkach a v zmesi z lupienkov a strúhanky.
Vyprážame ich na oleji z obidvoch strán.
Pečienky podávame s ryžou,prípadne s opekanými zemiakmi.

Kategórie receptu

Mäso Vnútornosti

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail