Voňavé bravčové karé

/ 18.01.2013
Voňavé bravčové karé
Voňavé bravčové karé
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g bravčového karé bez kosti
mletý rozmarín
mleté korenie štyroch farieb
mletá červená paprika
mletá rasca
soľ
sójová omáčka

Postup prípravy

Mäso si rozkrojíme na dve časti, trochu ho vyklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou, mletou červenou paprikou, mletým rozmarínom a poriadne vtrieme do mäsa. Na panvicu si dáme trochu oleja, mäso si dáme opiecť na panvicu. Keď už je mäso skoro dopečené pridáme trochu sójovej omáčky a ešte dopečieme. Hotové mäso podávame so zemiakmi a mexickým kukuricovým šalátom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail