Ingrediencie
Postup prípravy
Žĺtka si oddelíme od bielok. Žĺtka vymiešame so 6 lyžicami cukru, poriadne to premiešame, pridáme k tomu 4 lyžice vody, 2 lyžice kakaového prášku, 1 dl oleja a štipku soli. Všetko to spolu poriadne premiešame. Z bielok si vyšľaháme tuhý sneh a opatrne ho primiešame k cestu. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom. Rúru si rozohrejeme na 180 stupňov a cesto pečieme 15-20 minút kým nie je upečené. Krém si pripravíme z margarínu ku ktorému primiešame práškový cukor. Vymiešame do hladka, potom si pridáme tvaroh, vanilkový cukor a všetko spolu poriadne pomiešame. Keď je cesto upečené a vychladnuté roztrieme naň pripravený tvarohový krém. Keď je krém rozotrený poukladáme si rovnomerne višne tak aby sa ušlo na každý kúsok keď koláč nakrájame. Želé si pripravíme podľa návodu, keď je želé hotové nalejeme ho na tvarohový krém a necháme stuhnúť. Keď je želé stuhnuté koláč nakrájame a môžme ho podávať. Prajem dobrú chuť :)