Vajíčková nátierka

/ 01.10.2012
Vajíčková nátierka
Vajíčková nátierka
Čas prípravy
20minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

2 vajíčka
60 g masla
1/2 cibule
2 a 1/2 lyžičky plnotučnej horčice
mleté čierne korenie
soľ
niekoľko kvapiek worcesterskej omáčky

Postup prípravy

Vajíčka uvaríme na tvrdo, očistíme a oddelíme bielok od žĺtku. Do misky si dáme uvarený žĺtok, zmäknuté maslo, horčicu, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, čierne korenie a worcestrovú omáčku dobre vymiešame. Bielka si nakrájame na drobno, pridáme ich do misky a poriadne pomiešame. Podávame s čerstvým chlebom, prípadne s rohlíkmi.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail