Údený losos s avokádom a uhorkou

/ 01.03.2015
Údený losos s avokádom a uhorkou

Nie vždy sa nám chce vymýšlať zložité recepty a tráviť hodiny v kuchyni. Preto milujeme nenáročné recepty s rýchlou prípravou. Údeného lososa môžeme pripraviť na mnoho spôsobov a najlepšie na ňom je to, že nepotrebujete veľa surovín a bude chutiť skvele ;)

Údený losos s avokádom a uhorkou
Čas prípravy
15minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

50g údeného lososa
1 avokádo
1 uhorka
4 lyžičky majonézy
2 lyžičky dijónskej horčice
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
2ks bagety

Postup prípravy

V miske si zamiešame majonézu, horčicu soľ a korenie. Avokádo si očistíme a nakrájame na plátky. Uhorku si umyjeme a aj so šupkou ju nakrájame na kolieska. Na tanier si dáme nakrájané avokádo, uhorku, lososa a pridáme omáčku s horčice. Podávame s chrumkavými bagetami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail