Tuniakový šalát

/ 20.04.2013
Tuniakový šalát
Tuniakový šalát
Čas prípravy
30minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

370g tuniaka vo vlastnej šťave
3 jarné cibuľky
300g reďkoviek
200g cherry paradajok
3 papriky
1 uhorka
1 lyžička čersvej nasekanej bazalky
soľ
mleté korenie štyroch farieb
olivový olej

Postup prípravy

Jarnú cibuľku si očistíme a nakrájame na kolieska. Cherry paradajky spolu s reďkovkami si umyjeme a rozpolíme, poprípade keď sú reďkovky väčšie rozštvrtíme. Uhorku si očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Aj papriku si nakrájame na menšie kúsky. Zeleninu si dáme do väčšej misky, pridáme zliateho tuniaka, soľ, korenie a olivový olej. Všetko spolu poriadne premiešame a môžeme podávať s čerstvým celozrnným pečivom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail