Teľacie s karfiolom a hráškom

/ 28.12.2011
Teľacie s karfiolom a hráškom
Čas prípravy
80minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

500g teľacieho mäsa
1 menší uvarený karfiol
400g mrazeného hrášku
1 cibuľa
2 lyžice oleja
2 lyžice polohrubej múky
1 lyžička masla
1 lyžička muškátového oriešku
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Očistené a umyté mäso pokrájame na kocky. Na oleji si opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso a spolu opečieme. Mäso osolíme, okoreníme a necháme dusiť. Spravíme si zásmažku a pridáme ju k skoro mäkkému mäsu. Potom pridáme uvarený karfiol, hrášok a maslo. Posypeme muškátovým orieškom, dochutíme soľou a korením a necháme prevrieť. Podávame s cestovinami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail