Srnčí guláš

/ 27.12.2011
Srnčí guláš
Čas prípravy
150minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

300g srnčieho pliecka bez kosti
1 väčšia cibuľa
4 plátky slaniny
1 lyžica mletej sladkej papriky
3 lyžice oleja
1 lyžica kečupu
3 feferónky
1 lyžica hladkej múky
mleté čierne korenie
soľ

Postup prípravy

Mäso si umyjeme a nakrájame na kocky. Cibuľu si nakrájame na dobro, dáme si ju do hrnca kde sme dali 1 a pol lyžice oleja. Cibuľu si opečieme, pridáme mäso a nakrájanú slaninu, posypeme červenou paprikou, soľou a mletým čiernym korením. Krátko osmažíme, podlejeme vodou, pridáme kečup a feferóny a necháme variť do mäkka. Keď je mäso uvarené zo zvyšného oleja a múky si spravíme zásmažku, ktorú vmiešame do gulášu. Podľa potreby dochutíme soľou a korením. Podávame s čerstvým chlebom

Kategórie receptu

Mäso Divina Spôsob prípravy Varenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail