Soté z hovädzej pečienky

/ 18.12.2011
Soté z hovädzej pečienky
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
4

Ingrediencie

400g hovädzej pečienky
2 paradajky
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 lyžička mletej rasce
1 lyžica worcesterskej omáčky
1 lyžička mletej červenej papriky
1 lyžica masla
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Pečienku si očistíme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu si nakrájame na drobno, paradajku si nakrájame na menšie kúsky. Na panvicu si dáme maslo, opečieme si cibuľu a pridáme pečienku a krátko orestujeme. Potom si pridáme prelisovaný cesnak, paradajky, rascu, worcesterskú omáčku, mleté čierne korenie a soľ. Necháme dusiť kým pečienka nie je mäkká. Môžme podávať s pečenými zemiakmi alebo s ryžou.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail