Šampiňónovo-hráškové kura

/ 29.09.2012
Šampiňónovo-hráškové kura
Šampiňónovo-hráškové kura
Čas prípravy
50minút
Počet porcií
3

Ingrediencie

200g kuracích pŕs
100g mrazeného hrášku
200g čerstvých šampiňónov
1 lyžička mletej červenej papriky
2 lyžičky worcestrovej omáčky
1 lyžička sójovej omáčky
soľ
mleté čierne korenie
vývar na podliatie
olej

Postup prípravy

Kuracie mäso si umyjeme a nakrájame na kocky. Do misky si vložíme mäso, pridáme trochu oleja, mletú červenú papriku, worcestrovú omáčku, sójovú omáčku, soľ, mleté čierne korenie a poriadne spolu pomiešame. Necháme chvíľu odležať aby sa nám chute spojili. Na panvicu si dáme namarinované mäso a chvíľku ho opečieme. K mäsu pridáme šampiňóny a spolu opečieme na panvici. Potom pridáme hrášok, podlejeme vývarom a necháme dusiť až kým mäso, šampiňóny a hrášok nezmäkne. Hotové mäso môžeme podávať so zemiakovým pyré.

Kategórie receptu

Mäso Hydina Spôsob prípravy Dusenie

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail