Rybie filé vo vínovom cestíčku

/ 14.12.2011
Rybie filé vo vínovom cestíčku
Čas prípravy
60minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

600g rybieho filé
50ml bieleho vína
2 vajcia
1l mlieka
hladká múka
soľ
olej na vyprážanie

Postup prípravy

Filé si dáme do osoleného mlieka v ktorom ho necháme stáť asi pol hodinu, pred prípravou ho necháme odkvapkať. V miske si prichystáme cestíčko z vajec, múky, vína a soli, vymiešame hustejšie hladké cestíčko. Na panvicu si dáme olej, ktorý rozpálime. Filé namočíme z oboch strán do cestíčka a hneď dáme na panvicu vysmažiť. Keď je filé hotové môžme ho podávať so zemiakovou kašou alebo zemiakovým majonézovým šalátom.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail