Ruské rezne

/ 30.05.2012
Ruské rezne
Čas prípravy
45minút
Počet porcií
5

Ingrediencie

1 kg bravčového stehna
4 ks vajec
1 ks cibuľa
olej
vegeta
maslo
strúhanka
soľ
plnotučná horčica
mleté čierne korenie
kečup

Postup prípravy

Mäso nakrájame na rezne.Osolíme,okoreníme ich a vyklepeme na strúhanke.Rozšľaháme vajíčka a obalíme v nich mäso.Rezne opečieme na oleji z obidvoch strán.Na pekáči si zatiaľ roztopíme maslo,zmiešame ho s kečupom,horčicou,vegetou.Pridáme mleté čierne korenie a podlejeme vodou.Do masy v pekáči preložíme vyprážané rezne.Na povrch rezňou poukladáme hrubšie kolieska cibule.Vložíme do rúry a pečieme približne 25-30 minút.Podávame zo zemiakovým pyré.

Kategórie receptu

Mäso Bravčové mäso

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail