Rezance s paradajkovou omáčkou

/ 22.08.2012
Rezance s paradajkovou omáčkou
Rezance s paradajkovou omáčkou
Čas prípravy
40minút
Počet porcií
2

Ingrediencie

300g rezancov
200g paradajkového pretlaku
100g cherry paradajok
1 lyžica cukru
1 lyžička bazalky
1 lyžička oregana
2 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie

Postup prípravy

Cherry paradajky si umyjeme a každú si rozpolíme. Rezance si dáme uvariť podľa návodu. Na panvicu dáme trošku oleja, paradajky, prelisovaný cesnak a chvíľu opečieme. Zalejeme paradajkovým pretlakom, pridáme cukor, bazalku, oregano, korenie, soľ a všetko spolu varíme za občasného miešania asi 10-15 minút. Omáčku podávame s hotovými rezancami.

Diskusia k receptu

Najchutnejšie novinky na tvoj E-mail